Ο Χριστός έδιωξε τους εμπόρους από τον ναό. Οι έμποροι έγιναν πιο έξυπνοι και φόρεσαν ράσα.
Χ. Σαφρίν

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τρις Χειρότερος: Ο π. Θεόδωρος Ζήσης ξεμπροστιάζει τους ψεύτες δεσποτάδες ( Βίντεο ).


Ο π. Θεόδωρος Ζήσης δεν λέει ψέματα, κι αυτό μπορούν να το καταλάβουν όλοι όσοι τον παρακολουθούν. Ο ίδιος απορεί και απευθύνει ερωτήματα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά κυρίως σε αυτήν από την οποία ουδεμία απάντηση θα έρθει...

Οι διεφθαρμένοι δεσποτάδες της Οικουμενιστικής συμμορίας Ιερωνύμου δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄ το να λένε ψέματα επί καθημερινής βάσεως, και αν κάτι άλλαζε σε αυτό σίγουρα θα μιλούσαμε για θαύμα μεγάλο.
Όλοι αυτοί οι αποτυχημένοι μιτροφόροι, που σε κάθε άλλη περίπτωση ούτε να μας γυαλίσουν τα λασπωμένα παπούτσια δε θα ήταν ικανοί, καταφέρνουν με τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την αδιάκοπη τρομοκρατία, τις μηνύσεις, τις αγωγές και όλα τα υπόλοιπα μέσα που χρησιμοποιούν πάντοτε να φαίνονται άμεμπτοι και αμόλυντοι. Στην πραγματικότητα ο βόθρος στον οποίον «αυτοκρατορεύουν» είναι άπατος, γεμάτος ακαθαρσίες, διαπλοκή και διαφθορά και οι ίδιοι αποτελούν την πιο μολυσμένη πληγή της Ελληνικής κοινωνίας.
Το παρακάτω βίντεο είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τελευταία και βεβαίως αξιέπαινος δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής πατήρ, αλλά και όσοι βοήθησαν στην δημιουργία του και όσοι βεβαίως συμμετέχουν στην παρουσίαση – συζήτηση.
Όσοι το επιλέξουν ας το δουν όλο και ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις